BACKUP TIL ALLE

NORDIC BACKUP

Nordic backup er en global og førende udbyder af Sikker Online Backup over Internettet, med kunder over hele verden. Vores kundeportefølje omfatter små, mellemstore og store virksomheder, med lagerplads på Tera Bytes - til enkelt personer med 1 GB lagerplads.
Nordic Backup er dedikeret og målbevidst, levere den bedst mulige beskyttelse af alle dine vigtige filer og vi ser frem til også at kunne tilbyde dig, markedets bedste online backup system og tjenester.

Nordic Backups avanceret fil-backup, sparer dig for arbejdet med at skifte – og gemme backupbånd, brænde DVD er – eller kopiere dine vigtige data til en ekstern harddisk. Nordic Backup er fuldautomatisk, så du ikke længere behøver bekymre dig om de daglige krav og rutiner der er forbundet med backup.

Der er kun to ting som skal være opfyldt: En Internet forbindelse og Nordic Backups software.

Nordic Backup kryptere dine filer på din egen computer, så de ikke kan læses af andre. Hverken når de sendes til Nordic Backup – eller når de ligger sikkert opbevaret hos Nordic Backup. Efter hver backup modtager du en e-mail med status for hvordan Backup er kørt og hvilke ændringer der blev registreret.

Nordic Backup understøtter de mest anvendte operativ systemer og herunder også Microsoft Exchange, databaser og Bare Metal Gendannelse. Vi har topsikre, spejlede datacentre og yder gratis teknisk support – 24/7.
Nordic Backup tilbyder dig markedets bedste pris for den online lagerplads du behøver, og du kan frit øge eller reducere denne, efter behov.

OPRET DIN EGEN BACKUP

Klik på logoet herunder for at oprette din egen backup, eller ring til PC-NOER og få hjælp til at installere programmet.